PREDATOR II

PREDATOR III

Troling: Troling tehnika prakticira se na način da se za brodom vuče nekoliko štapova sa umjetnim mamcem; Ljubitelji trollinga su na brodu Predator dvostruko dobro došli jer je to i kapetanova najdraža ribolovna tehnika. Osim vrhunskih štapova i rola brod je opremljen vrhunskim outriggerima koji omogućavaju najbolju moguću prezentaciju mamaca i teasera i obvezna su oprema bez koje se u ovaj ribolov nebi trebalo ići. Trolling je uzbudljiv ribolov zbog kombinacije opreme, mamaca i velikog područja koje se pretražuje.

Poping: Aktivnost galebova jasan je znak da su tune isplivale na površinu u potrazi za hranom što je idealna prilika za ulov tune na atraktivan način poping tehnikom. Poping tehnika izuzetno je atraktivna, kada ugledamo tune na površini baca se dugačak poping štap sa umjetnom varalicom (poper) na površinu te postoji velika šansa za atraktivan ulov.

Jigging: Ribolov prepun aktivnosti, adrenalina i iznenađenja oduševiti će Vas zbog izutetnog naleta adrenalina koji se javlja kada se riba velikom brzinom u potrazi za hranom zaleti na umjetnu varalicu (jig); ribolovna tehnika prakticira se na način da se varalica spušta ispod broda na dno te kada padne sa pokretima gore se diže te se riba zalijeće vertikalno prema gore.

Drifting: Najpoznatija tehnika u big game fishing svijetu, nakon dolaska na predviđenu poziciju za ribolov započinjemo s pravljenjem traga od srdele, motor broda je ugašen, štapovi su spušteni i sve je spremno za ulov divovske tune koja prati trag srdele. Lovimo sa živim mamcem (srdelom), zvuk fijuka role jasan je indikator da je ulovljena divovska tuna. Ribolov je posebice zanimljiv zbog stalne aktivnosti na brodu te naleta adrenalina koji se javlja nakon što riba velikom brzinom povuće mamac i započme odmotavati rolu.

Noćni ribolov (swordfishing): Ulov sabljarske doživljaj je koji svaki ribolovac pamti za cijeli život, tehnika se prakticira noću, lovi se sa živim mamcem na unaprijed poznatoj poziciji; u more se spuštaju dva mamca te se pali hidro glow lampa kako bi privukla sabljarsku što bliže mamcu.

Buletin tehnika (dubinski ribolov): Ako ste od onih koji vole stalnu akciju i da lovite škarpine, kovače, kantore, kirnju i ostali ribu pučinskih brakova to je ribolov za Vas.

Napomena: Na brodu Predator pokušavamo kombinirati nekoliko tehnika za bolji rezultat, svako doba godine pogodno je za određeni tip ribolova; kontaktirajte nas putem elektroničke pošte za više informacija i kreiranje ponude prema dobu godine i specifičnim željama.

Ribolovna oprema za big game fishing:
Štapovi za tune: Normic, Black Bart, Artico, Melton, Daiwa saltiga, Rioby.

Štapovi za jigging i poping: Black hole black jack, Black hole cape cod, Jigging master, Alutecnos...

Multiplikatori: Shimano Tiagra, Fin Nor Santiago.

Za big game imamo opremu za borbenu stolicu i stand up opremu sa pojasima: Black Magic fighting belt i Braid.