PREDATOR II

PREDATOR III

Jezera su smještena na jugoistočnoj strani otoka Murtera. Jezera su uvučena u zaljev oblika potkove koji je okružen pitomim brežuljcima. Zbog svog prirodnog položaja mjesto nije izloženo udarima jačih vjetrova pa je njegova uvala idealna kao pristanište i stanište brodova. Mjesto broji 960 stanovnika.

Epicentar big game fishing sportskog ribolova u Hrvatskoj nalazi se u Jezerima, najveći dio big game fishing flote nalazi se u matičnim lukama u Jezerima.

Mjesto je dobitnik brojnih priznanja Hrvatske turističke zajednice , europskih udruženja, časopisa, a posljednja od njih su nagrada za naljepšu rivu dodijeljena u rujnu 2011. godine. i "Plavi cvijet" dodijeljen u listopadu iste godine.

Uz kristalno bistro more i plavetnilo neba, među sunčeve zrake ljeta ponijet će vas dah Mediterana, koji u ovom pitomom mjestu spaja povijest i suvremenost. Ljubazni domaćini znat će pokazati gostu svoje naslijeđe, kulturu, zabave, očuvanu prirodu i ugodan smještaj.

Zato, dobro nam došli..


Jadransko more

Jadransko more izuzetno je naklonjeno big game ribolovu, ogranak je sredozemnog mora koje odvaja apeninski poluotok od balkanskog poluotoka, te apeninskog gorja od dinarskog gorja. Površina mu iznosi 138595 km.2, duljina 738 km., prosječna širina 159,3 km., prosječna dubina 173 m.

Hrvatska obala Jadranskog mora se smatra najčišćim morem u Europi. Ime Jadranskog mora (lat. mare hadriaticum) postoji još od antičkih vremena. Mediteranska klima s vrućim i suhim ljetima, te blagim i vlažnim zimama.